Impressie afbeelding overlay

Categorie: Geen categorie Datum: 30-04-2018

Voorkom uitlekken van vertrouwelijk data. Laat Axxon IT uw oude harde schijven versnipperen.

Heeft u oude hardware waar u niks meer mee doet? Staat er belangrijke informatie of persoonsgegevens op de hardware? Dan is het verstandig om deze te laten versnipperen. Voor de organisatie, maar ook om te voldoen aan de nieuwe AVG- wetgeving. Dit gebeurt via de hoogst mogelijke veiligheid standaards.

Het vernietigen van oude hardware is nog nooit zo eenvoudig geweest. U brengt de hardware naar het kantoor van Axxon IT. Op het kantoor staat een speciaal, beveiligde en afgesloten container. Na elke datavernietiging krijgt u een exacte registratie van elke datadrager of harddisk en een data-vernietigingscertificaat. Deze set documenten is gegarandeerd auditor-proof en wordt geaccepteerd door juridische afdelingen en controlerende instanties.

Samenwerking

Axxon IT verleent deze dienst in samenwerking met IT-Recycling te Uden. Axxon IT heeft bewust gekozen voor deze partij omdat IT- Recyling voorziet in de juiste werkwijze onder de volgende ISO normeringen: Voor harddiskvernietiging wordt er ruimschoots voldaan aan DMS-norm C en DIN 66399 H5. Tevens wordt er volgens het WEEELABEX en ISO 14001, millieuvergunning en registratie LMA en VIHB gewerkt voor de correcte verwerking van de afvalstoffen. Omdat we onze aarde slechts van onze kinderen in bruikleen hebben kiezen wij er bewust voor om een samenwerking aan te gaan met een partij die dezelfde visie heeft. Meer informatie over deze partner vindt u op: www.it-recycling.nl

Tip: Heeft u momenteel grote aantallen? Aarzel dan niet en neem direct contact op met IT Recycling. Axxon IT biedt u de mogelijkheid om kleine aantallen aan te bieden.

Dit zijn de kosten

Het versnipperen van oude hardware kost €9,99 per stuk. Voor dit bedrag bieden wij u een totaaloplossing waarmee we alles uit handen nemen. Dit betekent inclusief logistiek, datavernietiging en registratie. Bij datavernietiging ontvangt u altijd een certificaat, de registratie van serienummers en een milieudocument.

Vragen over het versnipperen

Voor vragen over het versnipperen van oude hardware kunt u contact opnemen met Robert Kasteel of Dirk Kraijenoord. Bellen tijdens kantooruren kan naar 0713030079. Uw vraag direct sturen via WhatsApp is ook mogelijk op 0640853623 of stuur een e-mail naar: info@axxonit.nl.