Silver Microsoft Partner ICT Waarborg Gecertificeerd
Axxon IT

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Door best-in-class apps zoals Excel en Outlook te combineren met krachtige cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams, kan iedereen op elk apparaat van alles maken en delen dankzij Office 365.

 

Wees klaar voor de toekomst met VOIP van Axxon IT

Je Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen. Door de verschillende pakketten die Office365 biedt is er voor elke gebruiker de passende oplossing tegen vaste kosten. Met een Office 365-abonnement krijgt u de meest recente Office-apps – zowel de desktop- als de onlineversie – en updates zodra die er zijn.

Start vandaag nog

Office 365. Waar en wanneer je het nodig hebt.

Overal bereikbaar door het betrouwbare netwerk van KPN

Hulpmiddelen voor teamwerk

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

Start vandaag nog