Laden . . .

De vertrouwde keuze voor online veiligheid

Ontdek de kracht van totale online bescherming met Axxon IT. Onze op maat gemaakte beveiligingsoplossingen bieden continue monitoring, geavanceerde technologieën en specifieke maatregelen die aansluiten op jouw behoeften. Navigeer met vertrouwen en bescherm je digitale wereld.

Is u bedrijf nog veilig? Maak vrijblijvend een afspraak voor adviesgesprek.

Voordelen van online veiligheid

24/7 Monitoring

Onze beveiligingsdiensten omvatten voortdurende monitoring, waardoor potentiële bedreigingen direct worden opgemerkt en aangepakt. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit.

Deskundig advies

Onze experts staan klaar om advies te geven en jou te begeleiden bij het implementeren van de juiste beveiligingsmaatregelen voor jouw specifieke omgeving. Jouw veiligheid is onze expertise.

Bescherming op maat

Bij Axxon IT bieden we niet alleen standaardoplossingen, maar passen we onze beveiligingsdiensten aan op jouw specifieke behoeften. Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, wij bieden bescherming op maat.

Geavanceerde technologie

Met toegang tot de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën bieden we een robuuste verdediging tegen moderne bedreigingen. Wij zorgen ervoor dat jouw systemen altijd een stap voor blijven op potentiële risico’s.

Online veiligheid

Bij Axxon IT bieden we complete bescherming voor jouw online activiteiten. Van netwerk- en endpointbeveiliging tot webbescherming, onze diensten zorgen ervoor dat je altijd beschermd bent tegen online bedreigingen. Met onze geavanceerde oplossingen kun je met vertrouwen gebruikmaken van het internet, wetende dat je data veilig is.

DUO Authenticatie

Duo biedt eenvoudige, krachtige toegangsbeveiliging voor al uw apparaten en apps, met snelle implementatie voor zorgeloze bescherming.

Wachtwoord­beheer

Eenvoudig, veilig wachtwoordbeheer met één-klik logins, sterke versleuteling en toegangscontrole voor bedrijfsgegevens en IT-systemen.

Antivirus

Realtime bescherming tegen virussen en malware, veilig browsen op internet en gebruiksvriendelijke beveiliging met continue ondersteuning.

Overige vragen over online veiligheid

Onze beveiligingsexperts helpen jouw bedrijf om effectieve strategieën te implementeren om ransomware-aanvallen te voorkomen en te bestrijden.

Ontdek onze beproefde methoden om jouw gegevens in de cloud veilig te houden en te voorkomen dat ze in verkeerde handen vallen.

Leer hoe een penetratietest jouw beveiligingszwaktes kan identificeren en helpen om deze proactief aan te pakken voordat kwaadwillenden dat doen.

Ontdek ons aanbod van cybersecurity-trainingen om jouw personeel op te leiden en bewust te maken van potentiële online bedreigingen.

Ontvang deskundig advies voor jouw bedrijf

Wij bieden de totaaloplossing voor al jouw IT vraagstukken, vul het formulier hiernaast in of neem contact op met 071 30 300 79

  • Efficiënt Systeem- en Netwerkbeheer voor bedrijven
  • Overal toegang tot jouw bestanden via de cloud
  • Zakelijke telefonie: Vast bellen met VoIP voor bedrijven
  • Werk slimmer, werk veiliger met Microsoft 365
  • Snel en betrouwbaar zakelijk glasvezel internet
  • De vertrouwde keuze voor online veiligheid