Laden . . .

Overal toegang tot jouw bestanden via de cloud

Bij Axxon IT begrijpen we de essentie van een krachtige en veilige cloudomgeving voor moderne bedrijven. Met onze geavanceerde diensten helpen we jou om het meeste uit de cloud te halen.

Voordelen van werken in de cloud

Altijd overal werken

Met onze cloudservices krijg je veilig toegang tot jouw bestanden, waar je ook bent. Flexibiliteit is de kern van efficiënt werken.

Automatische updates, geen zorgen

Geen gedoe meer met handmatige updates. Onze cloudsoftware wordt automatisch bijgewerkt, waardoor jouw tijd en kosten worden bespaard.

Eenvoudig beheer

Met onze oplossingen kun je moeiteloos medewerkers toevoegen of accounts op afstand beheren. Beheer wordt simpel en efficiënt.

Data veiligheid gegarandeerd

Of je nu onderweg bent, thuis werkt of op kantoor, jouw data blijft veilig en beschermd in onze geavanceerde cloudomgeving.

Werken in de cloud

Werken in de cloud biedt een nieuwe dimensie aan efficiëntie en flexibiliteit. Bij Axxon IT begrijpen we de waarde van naadloos werken, waar je ook bent.

Microsoft 365

Hybride werken is eenvoudig met de Microsoft 365 tools. Meetings via Teams, veilig bestanden opslaan, delen en tegelijkertijd online bewerken. Moeiteloos samenwerken, waar je ook bent.

Acronis Cyber Protect

In deze ijzersterke digitale kluis zijn jouw bedrijfs- en klantgegevens optimaal beschermd. Je computer wordt continu gecontroleerd op beveiligingsproblemen. 

NOG LEEG

Meer over de Cloud

Overige vragen over werken in de cloud

Bij Axxon IT staat veiligheid voorop. Onze cloudoplossingen zijn ontworpen met geavanceerde beveiligingsprotocollen om jouw gegevens te beschermen tegen bedreigingen.

Ja, onze experts helpen je bij het naadloos integreren van bestaande systemen in de cloud, waardoor je kunt profiteren van de voordelen van beide.

De snelheid van de overstap hangt af van verschillende factoren. Neem contact met ons op voor een evaluatie van jouw specifieke situatie.