Laden . . .

Veelgestelde vragen en antwoorden: de Kennisbank

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over Axxon IT en onze diensten. We hebben deze lijst samengesteld om jou te helpen bij het vinden van informatie over onze expertise, ondersteuning en oplossingen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met ons team, we staan klaar om je te helpen

Vragen over Netwerk en Systeembeheer

Door jouw beheer aan ons over te laten, kun jij je concentreren op jouw kernactiviteiten terwijl wij jouw IT-infrastructuur optimaliseren voor maximale efficiëntie en veiligheid.

We begrijpen de urgentie van noodsituaties. Ons team staat 24/7 klaar om snel te reageren en problemen op te lossen om jouw bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Absoluut. We passen onze diensten aan op basis van jouw specifieke behoeften, of je nu een startup, MKB-bedrijf of een grotere onderneming bent.

Vragen over werken in de cloud

Bij Axxon IT staat veiligheid voorop. Onze cloudoplossingen zijn ontworpen met geavanceerde beveiligingsprotocollen om jouw gegevens te beschermen tegen bedreigingen.

Ja, onze experts helpen je bij het naadloos integreren van bestaande systemen in de cloud, waardoor je kunt profiteren van de voordelen van beide.

De snelheid van de overstap hangt af van verschillende factoren. Neem contact met ons op voor een evaluatie van jouw specifieke situatie.

Vragen over zakelijke telefonie

VoIP, ook bekend als internettelefonie, maakt gebruik van je internetverbinding voor telefoongesprekken zonder traditionele telefoonlijnen. Bij Axxon IT profiteer je van meer standaardfuncties dan bij PSTN, bespaar je op telefoonkosten en behoud je de vertrouwde KPN-kwaliteit.

Tijdens het bestelproces bieden we een veld waar je je huidige nummer(s) kunt doorgeven. Wij zorgen ervoor dat jouw bestaande telefoonnummer(s) worden behouden bij de overstap naar Axxon IT.

De mogelijkheden hiervoor verschillen per situatie. Neem gratis contact op met ons voor advies op maat.

Vragen over Microsoft 365

Ja, Microsoft 365 biedt flexibele abonnementen die passen bij de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven.

Ja, afhankelijk van het abonnement kun je Microsoft 365 op meerdere apparaten installeren voor gebruik.

Absoluut, je kunt overal toegang krijgen tot Microsoft 365 zolang je internet hebt, waardoor flexibiliteit wordt geboden.

Microsoft 365 omvat de traditionele Office-software plus extra services zoals Teams, SharePoint en beveiligingsfuncties.

Vragen over zakelijk internet

Glasvezel biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele internetverbindingen, waaronder ongekende snelheid, hogere betrouwbaarheid en symmetrische uploadsnelheden. In vergelijking met kabel- of DSL-verbindingen levert Glasvezel aanzienlijk hogere datasnelheden, wat essentieel is voor moderne bedrijfsvoeringen die afhankelijk zijn van snelle uploads en downloads.

Bij de overstap naar Glasvezel op het KPN Netwerk zal onze technische ondersteuning jou helpen om de transitie zo soepel mogelijk te maken. Hoewel er mogelijk aanpassingen nodig zijn aan je huidige infrastructuur, streven we ernaar om de overgang voor jouw bedrijf zo minimaal en gemakkelijk mogelijk te maken. Onze experts zullen de benodigde stappen identificeren en begeleiden je gedurende het hele proces.

Het overstappen naar Glasvezel op het KPN Netwerk begint meestal met een grondige analyse van jouw huidige infrastructuur en behoeften. Vervolgens plannen we een installatiedatum die voor jou het beste uitkomt. Tijdens de installatie zal ons team de benodigde hardware implementeren en eventuele aanpassingen doorvoeren. Zodra de installatie is voltooid, zorgen we voor de configuratie en testen we de verbinding om er zeker van te zijn dat alles naar behoren functioneert. Onze support blijft beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en assistentie te verlenen gedurende en na het overstapproces.

Vragen over online veiligheid

Onze beveiligingsexperts helpen jouw bedrijf om effectieve strategieën te implementeren om ransomware-aanvallen te voorkomen en te bestrijden.

Ontdek onze beproefde methoden om jouw gegevens in de cloud veilig te houden en te voorkomen dat ze in verkeerde handen vallen.

Leer hoe een penetratietest jouw beveiligingszwaktes kan identificeren en helpen om deze proactief aan te pakken voordat kwaadwillenden dat doen.

Ontdek ons aanbod van cybersecurity-trainingen om jouw personeel op te leiden en bewust te maken van potentiële online bedreigingen.