Laden . . .

Efficiënt beheer op locatie. Uw netwerk, onze zorg

Uw automatisering houdt u gezond met beheer en onderhoud. Updates en upgrades zijn dan ook termen die voor ons dagelijkse kost zijn. Met regelmatig onderhoud voorkomt u onveilige situaties in uw netwerk. Wat Axxon IT niet op afstand kan doen, lossen wij op locatie voor u op.

Bij beheer op locatie kunt u denken aan de volgende diensten:

  • Verplaatsen en vervangen van hardware;
  • Installatie van werkplekken;
  • Signaleren van problemen;
  • Medewerkers persoonlijk ondersteunen.

Beheer op locatie

Beheer op locatie is belangrijk om het contact en de feeling met uw bedrijf te onderhouden. Zijn er in de tussentijd nieuwe problemen ontstaan? Waar lopen medewerkers tegenaan in hun werkomgeving? Zijn er verbeteringen mogelijk? Werkt alles nog naar behoren? Is er nieuwe apparatuur nodig? Door op locatie te zijn kan Axxon IT betrokken en pro-actief meedenken en daarmee direct inspelen op uw wensen en behoeften.

Up-to-date werkplekken

Tijdens een bezoek op locatie voert Axxon IT ook direct controles uit. Een van deze controles bestaat uit de staat van de server controleren. Alles dient te allen tijde naar wens te werken. Door het persoonlijke contact, de controles en het beantwoorden van uw gebruikersvragen bent u er zeker van dat uw werkplekken voor de medewerkers up-to-date zijn. Is Axxon IT niet op locatie, maar heeft u wel een vraag? Dan kunt u altijd contact met Axxon IT opnemen. Wij staan voor u klaar.