Impressie afbeelding overlay

Support op elk niveau binnen uw bedrijf

Vandaag lossen we het vervelende printerprobleem op. Morgen denken we mee over het juiste moment om hardware te vernieuwen. Volgende maand doen we de migratie van de lokale server naar één van onze datacenters.

Wij pakken de gehele IT binnen uw onderneming op. Axxon IT is uw partner voor alle IT vraagstukken. Iedere onderneming, zelfs met 1 werkplek, moet kunnen beschikken over goed werkende oplossingen.

Van magazijn tot directeur, alle IT doet er toe. Onze IT support is effectief en staat klaar voor elk type gebruiker.

Direct support nodig?

Voor support stuurt u eenvoudig een e-mail naar support@axxonit.nl of een WhatsApp bericht naar 06 40 85 36 23. Liever direct contact met één van onze collega’s? Neem dan telefonisch contact op via 071 30 300 79.

Voor directe hulp op afstand maken wij gebruik van TeamViewer. Klik hier om deze eenvoudig te downloaden en te starten.

Download en installeer TeamViewer op het apparaat waarmee wij verbinding moeten maken, zoals een desktop of een mobiel apparaat.

Een collega zal vragen om het getoonde ID en wachtwoord. TeamViewer zal vervolgens een veilige en éénmalige verbinding maken.

Werkzaamheden afgerond? Na het sluiten van TeamViewer is de verbinding niet meer beschikbaar en kunt u verder werken op uw apparaat.

    Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

    Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig contact met u op.