Zakelijke telefonie oplossingen voor de professionele ZZP’er

  • Vast bedrag per maand
  • Lage belkosten
  • Inclusief vast toestel
  • Eenvoudig uit te breiden
  • Vanaf € 7,- per maand

Vast regionaal nummer

Kies voor een vast regionaal nummer in plaats van je mobiele nummer. Wil je liever een landelijke uitstraling? Dan kan er gekozen worden voor een 085-telefoonnummer. ook is er de mogelijkheid om direct van start te gaan met een nummerblok om klaar te zijn voor de groei van jouw bedrijf.

Cloud telefooncentrale

Waar vroeger een grote telefooncentrale in de hoek van het kantoor stond is deze nu direct vanuit de cloud beschikbaar. Heb jij een internetverbinding? Dan is het telefoon aansluiten en je kunt direct bellen zonder moeilijke instellingen.

Groeit mee met jouw bedrijf

Door de cloud VOIP oplossing kan er eenvoudig worden uitgebreid naar meerdere toestellen. Start vandaag met je eerste toestel en laat je telefooncentrale meebewegen tot wel 100 toestellen die zelfs over verschillende locaties kunnen worden gebruikt.

Maak gebruik van het beste netwerk

Onze VOIP oplossingen maken gebruik van het meest betrouwbare netwerk, KPN. Door de jarenlange ervaring op het gebied van telefonie en connectiviteit ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit gesprekken waardoor jij geen telefoontje meer mist.

Direct aan de slag met een kant-en-klaar toestel

Wij leveren geen soft-phone oplossing waarbij je software moet installeren op je PC. Wij leveren VOIP oplossingen op een fysiek, volledig geconfigureerd en direct klaar voor gebruik toestel. jij hoeft alleen te zorgen voor een vaste netwerkaansluiting en er kan direct worden gebeld.

    Starten met VOIP telefonie?

    Vul hieronder je gegevens in en wij nemen vandaag nog contact met je op.