Laden . . .

Werk slimmer, werk
veiliger met Microsoft 365

Ontdek de kracht van Microsoft 365 voor jouw bedrijf. Verhoog de productiviteit, verbeter de samenwerking en beveilig je gegevens moeiteloos. Klaar om efficiënter te werken?

Microsoft 365

Voordelen van Microsoft 365

Naadloze samenwerking

Werk in realtime samen, waar je team zich ook bevindt. Met tools zoals Teams en SharePoint deel je ideeën, werk je gelijktijdig aan documenten en vergader je alsof je in één ruimte bent.

Veilige gegevens, altijd

Beveiliging staat voorop. Met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals gegevensencryptie en beveiligingspatches blijven jouw bedrijfsgegevens veilig, zelfs op afstand.

Flexibel en schaalbaar

Pas het abonnement aan op je behoeften. Van Basic tot Standard, met mogelijkheden voor installatie op meerdere apparaten, biedt Microsoft 365 flexibiliteit voor groeiende bedrijven.

Toegankelijkheid overal

Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, Microsoft 365 werkt op verschillende apparaten en besturingssystemen, waardoor je overal toegang hebt tot je werk.

Microsoft 365

Werk veiliger met Microsoft 365

Microsoft 365 is een alles-in-één cloudgebaseerde suite met essentiële tools zoals Word, Excel, PowerPoint en Teams. Het stelt bedrijven in staat om te communiceren, samen te werken en gegevens veilig te beheren, alles op één platform.

Mailadressen

Behoud een zakelijke uitstraling met je eigen e-mailadres en geniet van de vrijheid om overal en altijd toegang te hebben tot je zakelijke communicatie.

Office 365

Ontdek de veelzijdigheid van Office 365 en kies het pakket dat aansluit op jouw zakelijke behoeften en verhoog de productiviteit van je team.

Beveiliging

Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties voor jouw data in de cloud. Werk met vertrouwen, wetende dat je gegevens veilig zijn.

Overige vragen over Microsoft 365

Ja, Microsoft 365 biedt flexibele abonnementen die passen bij de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven.

Ja, afhankelijk van het abonnement kun je Microsoft 365 op meerdere apparaten installeren voor gebruik.

Absoluut, je kunt overal toegang krijgen tot Microsoft 365 zolang je internet hebt, waardoor flexibiliteit wordt geboden.

Microsoft 365 omvat de traditionele Office-software plus extra services zoals Teams, SharePoint en beveiligingsfuncties.