Impressie afbeelding overlay

Cloud servers

De cloud is de toekomst en de toekomst is vandaag. Het lijkt niet alleen maar iedereen werkt in de cloud. Of het nu gaat om een e-mail account of de opslag van foto’s vanaf een smartphone, het staat allemaal in de cloud. Elk bedrijf kan tegenwoordig eenvoudig gaan werken in de cloud. Een cloudserver is namelijk niets meer of minder dan een server die verbonden is met het internet waarop u kunt inloggen op afstand. Hiermee kan er eenvoudig vanaf iedere locatie gewerkt worden door u en uw collega’s.

De cloud heeft als grootste voordeel dat het flexibel en eenvoudig schaalbaar is. Waar voorheen investeringen in hard- en software vooraf gepland moesten worden voor meerdere jaren kan er met de cloud in elke richting geschaald worden. Meer medewerkers, nieuwe applicaties, groei en zelfs krimp, de cloud omgeving kan elke uitdaging aan.

Als iemand mij vraagt wat cloud computing is, probeer ik niet te verzanden in definities. Ik vertel ze dat, simpel gezegd, cloud computing een betere manier is om uw bedrijf te runnen.

Mare Benioff, Oprichter, CEO en bestuurder van Salesforce

Waar is de cloud?

De cloud die wij aanbieden worden gehost in Nederlandse datacenters met de modernste technieken en veiligheid op het hoogste niveau. Door de data op te slaan in Nederlandse datacenters in onder andere Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven valt al uw data onder het Nederlands en Europees recht. Zo weet u dat alle data veilig is opgeslagen en zorgen wij voor de geografische scheiding binnen Nederland.

Wilt u meer informatie over de toepasbaarheid van de cloud in uw organisatie? Graag gaan wij met u in gesprek om te ontdekken hoe de cloud u verder helpt.

    Bent u geïnteresseerd in cloud servers

    Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig contact met u op.