Impressie afbeelding overlay

Hosting en domeinen

Domeinnamen

Een domeinnaam is eenvoudige manier om een verwijzing te maken naar een website, e-mail en gekoppelde toepassingen. Het is immers eenvoudiger om een bedrijfsnaam te onthouden dan een IP adres. De keuze van een domeinnaam is dan ook vaak snel gemaakt om de link te maken met het bedrijf of product/dienst wat aangeboden word. Ook zijn domeinnamen niet alleen met .nl aan het einde beschikbaar maar ook .com, .eu, .nu, .biz en nog ruim 400 verschillende extensies. Doet u alleen zaken in Nederland? Ga dan altijd voor een .nl domein, of wellicht toch over de grens? Kies dan voor .eu (Europa) of .com (Wereldwijd), voor alles is de perfecte domeinnaam te registeren.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste domeinnaam? Wij helpen u graag verder met het onderzoeken of gewenste namen nog beschikbaar zijn en waar nodig kunnen wij deze direct op uw naam registreren.

Webhosting

Een website moet ergens op een computer of server beschikbaar gesteld worden om deze vanaf een ander apparaat te bekijken. Echter is het zelf “hosten” van een website niet de meest eenvoudige oplossing. Door gebruik te maken van webhosting bij Axxon IT zorgen wij ervoor dat uw website of online toepassing beschikbaar is op het internet. Onze servers zorgen ervoor dat elke website altijd online is, snel getoond word en te beheren is door uzelf of uw website beheerder.

Veilige verbinding met SSL

Steeds meer websites hebben naast hun domeinnaam in de internet browser een slotje staan. Dit slotje geeft aan dat de website beveiligd is met een SSL certificaat. Deze beveiliging zorgt voor een veilige gegevens uitwisseling tussen uw apparaat en de website. Iedere website die beschermd word door een SSL certificaat draagt bij aan een veiliger internet.

Wist u ook dat zoekmachines zoals Google en Bing uw website beter beoordelen en hoger in de resultaten plaatsen wanneer er een SSL certificaat aanwezig is? Wacht niet langer en beveilig uw website en online toepassing vandaag nog!

Verhuizen domeinnamen en webhosting

Heeft u al een domeinnaam en webhosting maar wilt u overstappen? Wij hebben alle expertise in huis om de gehele verhuizing te verzorgen en te begeleiden waar nodig. Met ons zusterbedrijf Outhands Internet & Media hebben wij voor elke website ook de technische ondersteuning beschikbaar.

    Bent u geïnteresseerd in hosting en domeinen

    Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig contact met u op.