Impressie afbeelding overlay

Zorgeloos VOIP bellen

Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf. De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatie-oplossing. VOIP Telefonie is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. VOIP Telefonie is de toekomst vaste telefooncentrale, die onderdeel is van een totale communicatie-oplossing in de cloud. Alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

Met VOIP Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruik maken van ieder toestel. Uw vaste toestel, uw oude Nokia 6310, uw smartphone, maar ook uw tablet en computer zijn nu een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale en uw klanten zien nog maar één nummer als u hen belt. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist VOIP Telefonie geen grote investering. Daarnaast betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt. Deze kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en veranderen.

Nooit meer een gesprek missen

Omdat u met VOIP Telefonie ieder toestel kunt gebruiken, ontstaan nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken. Zo mist u nooit meer dat ene belangrijke gesprek. U bent overal bereikbaar op één nummer en de telefooncentrale in de cloud is altijd online.Met uw smartphone bedient u eenvoudig uw telefonie-instellingen op afstand en bepaalt u uw bereikbaarheid. Daarnaast kunt u overal op elk toestel eenvoudig gesprekken doorverbinden, verplaatsen en opnemen. Dit kan met elke smartphone.

Uiterst betrouwbaar

Uiterst betrouwbaar is VOIP Telefonie via het betrouwbare vaste netwerk van KPN, maar kunt u ook communiceren over het internet. Het communicatienetwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Daarnaast is VOIP Telefonie nooit onderhevig aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. U bent altijd op een andere locatie of mobiele telefoon bereikbaar, ook via alle ander mobiele aanbieders. Zo garanderen wij u een optimale bereikbaarheid van uw bedrijf.

Lage vaste kosten

VOIP Telefonie is al beschikbaar vanaf € 7,- per maand. Omdat ieder bedrijf zijn eigen wensen heeft voor telecommunicatie gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing aan te bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

    Bent u geïnteresseerd in telefonie

    Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig contact met u op.