Impressie afbeelding overlay

Systeembeheer

Systeembeheer is een brede term en omvat alle onderdelen binnen het netwerk. Of het nu gaat om een computer, laptop of printer alles kan opgenomen worden in het beheer. Een omgeving waarin alles goed op elkaar afgestemd is kan eenvoudige beheerd worden. Het systeembeheer kan dan ook volledig of in samenwerking met Axxon IT worden uitgevoerd.

Maar welke systemen draaien er allemaal binnen de organisatie? Door een correcte inventarisatie en onderhouden van deze documentatie weten de systeembeheerders bij Axxon IT welke apparaten onderhouden moeten worden. Het onderhouden van hard- en software en uitvoeren van Windows Updates tot firmware updates worden tijdig uitgevoerd.

Op locatie of op afstand?

Op afstand kan een groot deel onderhouden worden
Op locatie vind de verbinding plaats tussen gebruiker en beheerder

Veiligheid voorop

Veiligheid is ook een steeds belangrijker onderwerp en kan helaas niet 100% veiligheid bieden door alleen systeembeheer. Hackers worden steeds slimmer en weten steeds beter gebruik te maken van het goede vertrouwen. Zorg altijd dat alle collega’s op de hoogte zijn van de gevaren en valkuilen die opgezet worden. Steeds meer slimme software kunnen uw collega’s beter beschermen. De juiste anti-virus software of geavanceerde scan van mailberichten bieden de extra ondersteuning.

    Bent u geïnteresseerd in beheer op locatie

    Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig contact met u op.